A inceput sezonul ofertelor early booking in Kemer

Distribuie aceasta postare...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

antalya 2Pe țărmurile marelui golf pe care Mediterana il formează la est de Demre, golful Antalya, înainte de a trece la orașul pe care-i da numele, trecem de Phaselis si Kemer.
Phaselis este un important sit antic, străvechi port comercial. Aici se păstrează o parte din cheiuri, străzi pavate cu marmura, ruine de locuințe, vestigiile unui teatru.
In apropiere, Kemer oferă facilitățile unei stațiuni de vacanta moderne cu hoteluri de lux, restaurante elegante si un mic port pentru yahturi.
Arunca o privire peste oferte oltextur.ro pentru Kemer pentru a descoperi cele mai ieftine sejururi la Mediterana pentru sezonul estival 2014. Reduceri early booking, oferte speciale sau oferte last minute, toate le veți găsi pe site-ul agenției de turism Oltextur.

gural 6
Dintre elegantele hoteluri din Kemer, impresionantul Amara Wing Resort 5* este o locație superba situata chiar pe plaja cu steag albastru, în spate fiind umbrit de Munții Taurus. Dincolo de camerele deosebit de moderne, mobilate cu lux, piscina principala a hotelului se desfășoară pe mai mult de o mie de metri pătrați. In fiecare seara la Amara Wing Resort 5* sunt organizate spectacole, animație, muzica live si seri de gala.
kemer 1

Distribuie aceasta postare...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page