Rixos Sungate 5*

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

rixos sungate 1Rixos Sungate 5* este un adevarat oras de vacanta. Un singur cuvant rostit, cum ar fi "hotel" nu va fi suficient de mult pentru a defini cele mai mari facilitati de petrecerea timpului liber si de relaxare la Marea Mediterana. Rixos Sungate 5* este situat la 50 km de aeroportul din Antalya, la 15 km de orasul Kemer, in localitatea Beldibi, pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 2005 pe o suprafata de 250.000 mp, ultima renovare fiind in 2011.
Hotelul este compus din patru complexe separate: cladirea Main Building "Port Queen" cu 8 si 5 nivele conectate intre ele, doua cladiri Terrace Houses cu 5 si 6 nivele, cladirea Family Lake Houses cu doua nivele (langa piscina) si o zona inchisa VIP Deluxe care include piscine, restaurant, bar, 26 de vile si o cladire cu 4 nivele.
Plaja proprie este din nisip cu pietris marunt, 3 pontoane ( un ponton destinat turistilor cazati in zona deluxe),bar pe plaja, sezlonguri, umbrele, prosoape, toate gratuit. Pe tot spatiul exterior al hotelului circula masini electrice la fiecare 15 minute.
Hotelul Rixos Sungate 5* dispune de un spatiu generos de servicii cu 3 restauarnte principale, 10 restaurante a la carte, 18 baruri, 10 piscine exterioare, 2 piscine interioare, aquaparc cu 11 tobogane, teren de fotbal.
Rixos Sungate 5* este unul dintre cele mai bune hoteluri din lantul Rixos, unde programele de divertisment, preparatele de bucatarie si sortimentul mare de bauturi, fac diferenta.

rixos sungate 2rixos sungate 3  rixos sungate 4

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print