Tunelul dorintelor, numit Kemer

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

kemer 9Strajuit de munti stancosi si inconjurat de padurile dese de pin, acest orasel de la malul marii, Kemer,  a devenit o statiune de top in Turcia.
Peisajul marin, viu colorat, cu iahturi ce-si etaleaza catargele, parcurile splendide de pe mal, numeroasele vile, inconjurate de verdetaa si flori, fac din Kemer un adevarat oarsel incantator. In apropierea statiunii se intinde parcul national Yurucler, cu pesteri de o frumusete uluitoare,iar mai departe se afla ruinele oraselor antice Olympus si Phaselis.
ESte foarte greu sa gasesti o alta regiune mai potrivita pentru plaja decat Kemer. Teritoriile ce apartin de numeroasele hoteluri in Kemer sunt mari si ingrijite. Odata cu cresterea numarului de hoteluri s-a imbunatatit si infrastructura statiunii. Turistii se pot bucura de un atractiv aqua-park, de renumitele discoteci in aer liber, de un intins parc de odihna-Moonlight, de numeroasele baruri si cafenele, de centrele pentru practicarea sporturilor nautice.kemer 10
O statiune noua, din sudul Kemerului, Kirish, se mandreste cu numeroasele sale hoteluri de 4  si 5*, dotate cu plaje din pietris marunt. Tot aici sunt deschise si cateva discoteci mul apreciate de tinerii turisti.
In partea cea mai sudica se afla statiunea Tekirova, renumita pentru frumusetile ei naturale, pentru plajele cu prundis marunt si rotund, pentru extraordinarele hoteluri-club, construite cu mult bun gust, pentru teritoriile sale imense si verzi, pentru infrastuctura bogata, special conceputa pentru familiile cu copii.
Drumul care se intinde pe malul marii conduce turistii prin "tunelul dorintelor' in care trebuie doar sa ridici mainile, sa-ti tii respiratia si sa-ti pui o dorinta. Cu siguranta vei reveni pe aceste meleaguri.

kemer 12kemer 11   kemer 13

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print